Pristupačnost
Pristupačnosti
0995371313 info@djecjivrticvis.hr
pon-pet 6:30-16

Organizacija rada u vrtiću

Dolazak djece je od 6:30h do 9:00h. Djeca se okupljaju u jednoj skupini, uživaju u slobodnoj igri, uz ponuđen obrok – zajutrak. Od 9:00h djeca su u svojim skupinama, te se pripremaju za doručak. Nakon doručka kreću planirane aktivnosti, za koje se djeca opredjeljuju, koje su organizirane i vođene od odgojiteljica ili se nastavljaju igrati prema vlastitom izboru.  

U jaslicama ručak počinje u 11:45h. U ostalim skupinama ručak je u 12:00h. Odmah nakon ručka, jasličari se pripremaju za dnevni odmor, a starije skupine ovisno o vremenskim prilikama borave na nekom od vanjskih igrališta. Djeca koja su u poludnevnom programu borave do 14:00h, a djeca u cjelodnevnom programu nakon dnevnog odmora i užine, uživaju u slobodnoj igri i borave do 16:00h. 

Napomena: 

Roditelji mogu dovesti dijete u vrtić do 9:00h, kada se zatvaraju glavna vrata vrtića. 

Djecu iz vrtića dovode i odvode roditelji ili osobe za koje oni pismeno ovlaste. Maloljetnim osobama nije dopušteno dovoditi ili odvoditi dijete iz vrtića.

Uplate za boravak djeteta u vrtiću vrše se uplatnicama koje dostavlja vrtić. Rok uplate je do 20.-tog u mjesecu, pa Vas molimo da se navedenog pridržavate.